Dallas Stars - Arizona Coyotes

Goalies: Niemi (probable) vs Smith (probable)

Dallas Stars är laget som alla hade höga förhoppningar på inför säsongen, men som floppat totalt under säsongen. Laget stora problem har som vanligt varit försvarsspelet och man släpper in oerhört mycket mål. Just nu är man 10 poäng från sista Wild Card platsen och en slutspelsplats ser oerhört tuff ut att nå för Stars.

Arizona Coyotes spelade igår mot Chicago Blackhawks på bortais och det blev förlust med 6-3. Inget oväntat resultat precis och Coyotes krigar på längst ner tillsammans med Colorado i Western Conference. Det som dock är positivt för Coyotes är att man spelar helt utan press och har därför spelat rätt fin offensiv hockey på slutet. Coyotes har gjort 3 mål eller mer i 8 av sina 10 senaste matcher. Så offensiven är det ingen fel på i laget.

Ett riktigt bottenmöte i natt alltså mellan två lag som inte kommer spela vidare. Känns som vi kan få en trevlig match att skåda där Stars med sin fina offensiv bör styra tempot på hemmais. Coyotes bör enligt mig ha bra chans att göra mål bakom detta usla försvar som Stars sitter på. Stars är favoriter enligt bolagen till 1.40 vilket är ett skämtodds enligt mig. Tror Coyotes har bra chans här. Dock känns det som båda lagen kan bjuda upp till dans här och Ö5.5 mål känns väldigt bra.

Ö5.5 mål ger just nu 1.833 vilket är ett klart godkänt odds.

Jag kommer alltså spela

Dallas Stars - Arizona Coyotes Ö5.5 mål @ 1.83 med 4/7 units hos Nordicbet


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip