Dallas Stars - San Jose Sharks

Goalies: Lehtonen (probable) vs Jones (probable)

Dallas Stars säsong har varit ett misslyckande, det finns det ingen som inte kan hålla med om. Laget var på papperet ett lag som många trodde skulle kunna ta SC i år men man har återigen visat, att har man ingen utpräglad förstamålvakt tillsammans med ett svagt försvarsspel, då håller man inte över 82 matcher. Laget kommer till största sannolikhet, om inget mirakel händer inte ta sig till slutspel i år. Laget är 4-6-0 senaste 10 matcherna och man föll senast mot Calgary Flames med 3-1. Flames vann stabilt i den matchen och det känns inte som Stars går 100% i matcherna, även fast man såklart satsar på det, professionella spelare som man är. Laget låg tidigt under med 3-0 och Flames kunde spela av matchen utan större ansträngning.

San Jose Sharks är det bästa laget från Pacific Division, de regerande Conferencemästarna i väst, och det finns goda chanser till att man tar sig dit igen. Med toppledare i Brun, Couture, Pavelski… ja listan kan göras lång har man den breda truppen som kan ta de hela vägen. Laget är 6-4-0 senaste 10 matcherna, men man har åkt på två raka förluster. Nu har laget fått vila ut sig och inte spela på 2 dagar och man bör komma till nattens match hungriga för att fortsätta dominera Pacific.

Enligt mig är Sharks en klass bättre än Stars just nu och när Stars mer eller mindre inte har något mer än hedern att spela för känns det som Sharks bör ha en väldigt god chans till vinst här. Sharks har vunnit de 6/10 senaste inbördes och snittat 3.20 mål/match på dessa möten. Senast lagen möttes vann Sharks med klara 5-1.

Jag tror på ny hajseger här och spelar alltså


San Jose Sharks ML @ 1.714 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip