Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins

I natt hittar jag ett spel i NHLs försäsong mellan Detroit Red Wings och Pittsburgh Penguins.

Detroit Red Wings har inlett försäsongen med 1-2-1, dvs en vinst, 2 förluster och en övertidsförlust. Senast vann man dock i en väldigt övertygande seger mot Boston Bruins med hela 5-1. Martin Frk en spelare som är riktigt het i laget och stod för 2 mål mot Bruins. I natt har vi ett Wings som ställer upp med liknande lag som mot Boston och jag tror man har bra chans att följa upp den fina insatsen.

Pittsburgh Penguins spelade igår i en match mot St Louis Blues. Det var säsongens första match där stjärnorna i laget klev ut på isen och det kändes som man var lite segstartade. Blues förde matchen och var det klart bättre laget och vann också med klara 4-1. I natt kommer ett yngre mindre erfaret lag med två NHL-oerfarna målvakter. Visst så kommer de vara hungriga att visa varför de ska ha en plats när säsongen väl startar, men Wings bör kunna kontrollera dessa spelare. Bryan Rust, Tom Kuhnhackl är de mest kända spelarna i Pittsburgh i natt.

Nej Wings lag består av såpass många rutinerade spelare såsom Tatar, Nyqvist, Mantha, Larkin osv och med Jimmy Howard i mål och bör kunna ro hem en seger på hemmais. När man då inte ens är favoriter blir nattens spel:

Liga: NHL - försäsong
Match: Dallas - Detroit
Land: Nordamerika
Speltips: 1 moneyline
Odds: 1.86
Bolag: Nordicbet
Insats: 2/7u

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip