Detroit Red Wings - Montreal Canadiens

Goalies: Mrazek (probable) vs Price (probable)


Detroit Red Wings är B2B i natt efter att man spelat match igår mot New Jersey Devils. En match man krigade hem med 5-4 efter straffar. Wings började matchen dåligt med att Devils fick göra 1-0 tidigt. Men Frans Nielsen gjorde två mål varav ett shorthanded och vände på steken innan perioden var slut. Efter detta kändes det som en match som gick en berg och dalbana där lagen bytte ledningar med varandra. 60 min kunde inte avgöra en vinnare utan Mike Green kunde avgöra i OT. En stark seger av Wings.

Montreal Canadiens tog en viktig seger mot Carolina Hurricanes senast och bröt sin lite negativa trend man var påväg att falla in i. På hemmais fortsätter man dominera och det blir intressant nu och se hur laget klarar av denna 5 matcher långa roadtrip. Laget är trots allt ”bara” 3-3-1 i år on the road och nu är det dags att visa vilken kvalitet man egentligen besitter.

Price förväntas starta denna roadtrip och det råder som sagt inga tvivel om att han är säkerheten själv. Wings är dessutom B2B efter en riktig tuff match och jag har som sagt inte varit speciellt imponerad av detta Wings denna säsong. På papperet är det klasskillnad mellan dessa lag och då jag tror Habs har mycket krut i skridskorna denna första match on the road tror jag man fixar en seger. Bolagen erbjuder klar dugliga 1.735 på seger inklusive förlängning och jag testar.

Nattens spel blir alltså

Montreal Canadiens ML @ 1.735 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip