Detroit Red Wings - St Louis Blues

Goalies: Mrazek (confirmed) vs Hutton (probable)

Detroit Red Wings har det riktigt tungt just nu och laget har oerhört svårt att få till vinster. Man spelar många matcher väldigt bra men jag citerar Erik Grandqvist. Laget hittar alltid sätt att förlora på. Är det inte en dålig lagprestation är det individuella misstag som avgör matcherna. Senast mot Wild spelade man faktiskt bra men förlorade alltså med 6-3. Wild var överlägsna i första perioden men under andra och tredje spelade Wings upp sig och var det bättre laget spelmässigt. Man kom tillbaka hela tiden men Coreau släppte in 4-3 och 5-3 på oroligt billiga sätt och det blev avgörande.

St Louis Blues krigar i toppen av Central Division och man är helt klart ett topplag som kan vara med och slåss om SC senare i vår. Blues spelar just nu väldigt stabilt och gör jobbet varje natt. Nu har dessutom laget fått vila hela 4 dagar sedan vinsten mot Montreal Canadiens där man vann med 4-2. Blues har 4 raka vinster i ryggen och är 6-4-0 senaste 10.

Man gästar alltså Wings i natt och Blues har spelat bättre på bortais på slutet. Man är helt utvilade mot ett lag som ständigt bjuder sina motståndare på chanser. Enligt mig ska de vara klasskillnad här och jag fattar faktiskt inte varför bolagen bedömer den här matchen som 50/50. Det enda är att Blues har haft svårt mot Wings tidigare och har ett målsnitt på 1.90 mål/match de senaste 10 inbördes mötena.

Nej enligt mig ska de vara en bortaseger här och till 1.952 tar jag alltså

St Louis Blues ML @ 1.952 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip