Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

Goalies: Howard (probable) vs Vasilevskiy (confirmed)

Detroit Red Wings har verkligen startat den här säsongen väldigt starkt, och överraskat många inklusive mig själv om vilken nivå laget håller. En viss Henrik Zetterberg tycks vaknat till liv igen efter en fjolårssäsong där man trodde han skulle gå sönder varje skär han tog, men Zäta har hittills varit största anledningen till att Wings har gått 4-1-0 första 5 matcherna. Senast slaktade man Vegas Golden Knights, trots att laget var B2B med hela 6-3 där Zäta stod för fina 1+3. Laget såg väldigt heta ut i omställningsspelet och straffade Vegas varje gång de bjöd på en turnover. Lägg där till att Jimmy Howard ser ut som han gjorde under sin storhetstid för några år sedan gör att Wings är väldigt svårslagna för tillfället.

Tampa Bay Lightning är tillskillnad från Detroit ett lag iallafall jag hade höga förväntningar på inför säsongen, och ja man har verkligen levt upp till de vad jag kan se. Efter två tveksamma insatser mot Panthers där man trots de vann en av matcherna, har laget spelat upp sig rejält och radat upp radat upp 4 raka vinster mot toppmotstånd. 4-3 mot Capitals, 5-4 mot Penguins och senast 2-1 mot St Louis Blues som varit det klart hetaste laget inledningsvis den här säsongen. Jag är väldigt imponerad, och laget stjärnor levererar vilket jag alltid tycker är viktigt. Nikita Kucherov är glödhet och tillsammans med Stamkos som framspelare skulle ja inte förvånas om han vinner skytteligan i år.

Nu till nattens match där jag går emot lite vad bolagen tror. Detta är en match som på senare möten blivit en del mål i vilket faktiskt överraskat mig (ett par gånger), men vad jag sett och brukar sammanfatta denna matchup är att de ofta blir låsta matcher rent spelmässigt. Speciellt inför nattens match tror jag det finns goda chanser till en målsnål historia med tanke på att Wings vet om att Bolts just nu är hetare än någonsin. Samtidigt vet Bolts om att spelare som Zäta kan bli ett enormt problem i den form han visat upp i slutet. Därför bör de bli extra hård markering mot honom i natt. Lägg där till att lagen kanske har varsin kvalitetsmålvakt där Jimmy Howard är i form och Vasilevskiy är en av ligans mest lovande och kanske redan nu bästa målvakter.

Jag kommer därför gå på underspelet i matchen men tar en säkerhetslina vid exakt 6 mål. Dvs om det blir exakt 6 mål i matchen betalas insatsen tillbaka.

Nattens spel blir alltså

Match: Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning
Spel: Under 6,0 mål
Odds: 1.72
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip