Detroit Red Wings - Vancouver Canucks

Goalies: Howard (confirmed) vs Markström (probable)

Detroit Red Wings åkte på en riktigt tung förlust senast mot Washington Capitals trots att man spelade väldigt bra. Efter en jämn första period där målvakterna var i fokus var det Wings som tog ledningen i matchen. Laget kom sedan tillbaka till en 3-2 ledning i mitten av tredje efter att ha tappat. Dock drog man på sig en tung utvisning i slutet av matchen och TJ Oshie kunde kvittera med utplockad målvakt i PP. I overtime tog man återigen en onödig utvisning som kostade laget seger då Ovechkin bombade in 4-3 från sin favoritposition bakom en chanslös Mrazek.

Vancouver Canucks är ute på en fem matcher lång roadtrip efter att man inlett säsongen med fyra raka hemmamatcher. Efter en tveksam inledning på hemmais har man inlett bortaspelet helt okej och vunnit 2/3 matcher hittills. Man nollade Senators på bortais vilket var väldigt imponerade men sedan följde man upp den matchen med att bli överkörda av Bruins. B2B mötte man Sabres i en match som på pappret skulle bli en tuff sådan men då stack man upp igen och visade prov på effektivitet efter att Sabres varit det spelförande laget och vann med 4-2.

I natt gästar man alltså Detroit och det bör i mina ögon vara en tuff match för Canucks. Wings lär dock fokusera på att inte ta onödiga utvisningar i matchen vilket var den faktor som kostade de segern mot Capitals senast. I övrigt spelade Wings väldigt bra mot de och förtjänade att vinna och jag står fast vid att Wings spel ser bra ut trots 3 raka förluster. Anledningarna till att man förlorar är individuella misstag och visst så är det en faktor som man måste ta bort. Dock kommer det snart en match där allt sitter och då bör man få utdelning.

Jag tror Wings kommer vara noga i spelet i natt efter 3 insatser där man slarvat bort matcherna. Annars brukar detta vara en matchup som inte brukar innehålla speciellt attraktivt spel och det är mycket kamp om puck. Jimmy Howard tror ja studsar tillbaka efter en svagare insats mot Leafs och jag tror på Wings här. Canucks på bortais brukar generellt inte vara en framgångssaga och det är helt enkelt dags för Wings att få utdelning för sitt spel här.

Jag spelar därför

Match: Detroit Red Wings - Vancouver Canucks
Spel: 1
Odds: 2.15
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip