vi bjuds på hockey från Riga i eftermiddag där Dinamo Riga ska ta sig an Yekaterinburg. För min del finns det inget snack om vilken sida jag väljer, häng med!

Dinamo Riga ligger sist i hela KHL där man spelat ihop 20 poäng på 31 matcher. man ligger sist med sju poäng och även om man har två segrar de fem senaste matcherna så är inte formen kanon.
Även om man är ett lag som tillhör botten så blixtrar man till då och då, vilket vi tex såg vid 0-4 segern borta mot Lokomotiv Yaroslavl innan uppehållet.

Yekaterinburg är ett av de lagen som överraskat ordentligt på mig denna säsong. Man har spelat in 54 poäng på 31 matcher och man spelar fin hockey både på hemma och bortaplan.
Två raka segrar har man i bagaget, där både Nizhny Novgorod och Severstal Cherepovets har fått åka på stryk. motståndet här skulle jag säga är ännu lättare, och man bör ha bra chans till att ta sin tredje raka seger.
Man har fått in Parenteau i laget, en rutinerad NHL spelare, och han har gjort poäng i de två matcher han hunnit med för klubben.

Gästerna ska vara huvudet högre än hemmalaget, och när oddset nästan nosar upp mot dubbelt så är det dags att kliva in.

Speltips: 2 och jag investerar 4u// Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip