Hallå där ute i grindstugorna. Hoppas allt är fint, eller klart det är bra, det är ju fredag för satan! Jag hade idag tänkt följa upp den fina gårdagen men en rek på Linköping. Ett Linköping som jag vägrar sluta tro på av någon anledning, men att man står @2.09 borta mot Djurgården ikväll och vi får pengarna tillbaka vid oavgjort tänker jag inte blunda för. Den spelar vi med 3/5U hos Pinnacle Sports.

Djurgården:
Djurgården har inte allt för många rätt just nu. Fyra raka förluster har man på sitt konto. Dem enda två lagen man lyckats slå i år är Skellefteå när dem var som mest under isen och stackars Leksand. Men andra ord darrar man inte av rädsla när det är dags att möta Djurgården för tillfället i SHL. Djurgården har en del spelare som ikväll är frånvarande vilket inte gör det lättare att vända på den negativa trenden. Vi har tydligt sett i SHL i år hur viktigt det är att man har ett komplett lag. Titta på exempelvis Rögle och Skellefteå som har haft mycket spelare borta, de har haft det riktigt tufft i inledningen av säsongen. Serien är riktigt tight, därför tar det hårt när man har viktiga spelare borta.

Linköping:
Jag tycker att det är för mycket fokus på att Linköping gjorde en dålig hemmamatch senast mot Växjö. Linköping har varit lite svajiga hittills denna säsong så det är ganska mycket begärt att man ska bli ultrastabila direkt när man börjar hitta formen. Men jag tycker ändå tydligt att jag sett att deras spel har blivit bättre i dem fem senaste matcherna om man jämför med matcherna innan det. I Linköpings sju senaste matcher så har man tagit poäng i fem utav dem och om man ser till de senaste resultaten så har Linköping vunnit tre av sina fem senaste. Dessutom har man visat sig SUPERSTARKA på bortais. Man inledde svagt med en förlust mot Luleå med 4-0. Efter det har man torskat efter förlängning mot Rögle, vinst mot Brynäs och nu senast på bortais så slog man regerande mästaren Frölunda i Scandinavium. Trots att spelet hackar lite så kan man nog ändå känna en viss lättnad i att man vinner borta, vilket givetvis är en fin känsla. Linköping var även förra året ett riktigt bra bortalag, faktiskt seriens tredje bästa. Så för Linköping är det inga konstigheter att plocka poäng på bortais, det är dem vana vid. Förra säsongen så vann Linköping tre av fyra möten mot Djurgården och säsongen innan det vann man också 3/4. Linköping har med andra ord sex segrar på deras sju senaste matcher mot Djurgården. Att Pinnacle ikväll betalar @2.09 på Linköping +0 tycker jag är högt.

Match: Djurgården-Linköping
Spel: Linköping +0
Odds: @2.09
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip