Dags för kvartsfinal nummer tre mellan Djurgården och Linköping och den är just nu helt jämn. 1-1 i matcher efter att Linköping besegrat Djurgården i maratonmatchen i tisdags. Jag tycker dock att Djurgården ska ha väldigt fina möjligheter att vinna denna matchen under ordinarie tid och kommer spela Djurgården att vinna under ordinarie tid till 2.01 hos Nordicbet med en flatinsats.

Djurgården var efter Växjö under grundserien SHL:s gigant. Man gjorde verkligen en otroligt stabil säsong och jag har verkligen ingen anledning att tro att det inte skulle fortsätta under slutspelet. Djurgården är enligt mig ett rätt klart starkare lag än Linköping. Speciellt nu när man ska spela på hemmais, jag tycker Djurgården borde ha runt 60% chans att vinna efter ordinarie tid, därmed känns givetvis 2.01 spelvärd.

En anledning till att jag placerar detta spel är att Linköping har haft två tuffa matcher mot HV71 innan kvartsfinalserien drog igång. Djurgården har under denna tid kunnat träna och bara ladda inför slutspelet. Maratonmatchen som spelades i tisdags borde ta betydligt mer på Linköpings krafter än Djurgårdens. Djurgården visade dessutom i den förra hemmamatchen hur otroligt starka man är där när man förnedrade Linköping med 6-1. Det är givetvis en skön känsla som man kommer ha med sig inför hemmamatchen.

Djurgården har i samtliga tre hemmamöten mot Linköping denna säsongen tagit stabila segrar, två i grundserien med 6-3 samt 3-1 och även nu i slutspelet med 6-1.

Jag tycker Djurgården ska ha väldigt goda chanser att vinna även denna match.

Match: Djurgården - Linköping
Spel: Djurgården
Odds: 2.01
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip