Tappara är det lag som leder Östra divisionen med 14p efter 6 spelade omgångar (en mindre än tvåan Brynäs som har samma poäng).
Man är även det lag som har överlägset bäst målskillnad med sina 20-10.
Tappara har inlett sina 3 bortamatcher med 1 vinst ordinarie tid, 1 vinst OT och 1 vinst efter OP. Antalet mål i dessa är 1, 6 och 4.

Djurgården har inlett knackigt om än med 3 segrar hemma (en efter OP). Antalet mål i dessa 3 hemmamatcher är 8, 1, 5. DIF´s totala målskillnad efter 6 fajter är 13-19. Med sina 8p ligger de 6 av 8 lag.

DIF har haft lite problem på backsidan och ser den här matchen som oerhört viktig inför nästa veckas premiär i Allsvenskan.
Chet Pickard kommer vakta kassen och enligt Challe så var han riktigt bra i förlustmatchen mot Brynäs (0-3). Han har hållt nollan en gång på Hovet i år och siktar på att göra det igen ikväll.

Det är en match som betyder mkt för lagen omän på olika sätt. Tappara spelar för att vinna gruppen medans DIF ser det här som en viktig insats inför stundande seriestart. DIF´s chans att vinna är att inte släppa till för mkt bakåt, samtidigt som de måste börja sätta sina lägen framåt.
Min första tanke runt matchen var att 2.20 på Tappara skulle straffas men efter att jag kollat lite på lagens stats så anser jag att de inte övertygat tillräckligt på bortais, samtidigt som det är just hemma DIF har lirat som bäst.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip