Edmonton Oilers - Los Angles Kings

Goalies: Talbot (probable) vs Quick (probable)

Edmonton Oilers ser ut att göra det man varit hästlängder ifrån att göra de senaste åren, dvs ta sig till slutspel i år. Med McDavid i spetsen har man ett spännande lag på gång och man är ett lag som kan slå alla lag över 7 matcher. Frågan är om man får till det i slutspelet med den unga trupp man har. Hur som helst har Oilers 3 raka vinster efter att man 2-0 besegrade Vancouver Canucks senast och offensiven har flödat. 16 mål sina tre vinster imponerar. Frågan är om man klarar av att damma av B2B Kings i natt?

Los Angeles Kings spelade igår mot formstarka Calgary Flames. En riktigt tuff bortamatch som man föll med 5-2 i förvånar inte mig. Flames är i dagsläget riktigt svårslaget, och när Jonathan Quick som sett riktigt stabil ut sedan sin återkomst från skada, inte alls hade huvudet på skaft blev underläget för stort att hämta upp. I natt är man B2B, och Ben Bishop förutspås att starta. Men jag tror Quick kommer få chansen igen då han är en vinnarskalle, och då Bishop inte var något monster igår borde enligt mig Quick starta i natt igen. Trots B2B här tror jag dock Kings bör ha bra chans eftersom poängen betyder något mer för de, även om såklart Oilers också behöver poängen. Kings ligger för tillfället 6 poäng efter Preds i jakten om sista Wild Card och en vinst här är ett måste.

Jag tror man krigar hem nattens match efter en jämn tillställning. Oavgjort efter fulltid är inte omöjligt, men i en förlängning vill man sitta på underdogen. Jag tror Kings fixar en säger efter FT eller OT och spelar därför

Los Angeles Kings ML @ 2.16 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip