Tyvärr lyckades Skellefteå inte besegra Rögle igår så det blev nudlar istället för plankstek. Men tur att det bara är tisdag idag och vi har alla möjligheter att vända denna vecka och göra den lika grön som en gran i de jämtländska skogarna. Det skulle dock inte vara någon fara på taket om en vecka blev röd med tanke på att året är långt! Idag är de NIO matcher att försöka analysera, jag har hittat en del spel jag gillar, ett kommer upp här, resten kommer upp på twitter där jag heter @SHLGrinder. Spelet jag kommer skriva om i denna rek är Färjestad FT mot Brynäs till @2.05 med 3/5U.

Färjestad:
Allting rullar på för Färjestad just nu och man har klättrat rejält i tabellen och befinner sig just nu på en fjärde plats i tabellen och har inför denna match sex raka segrar. Ikväll tar man sig an Brynäs hemma, ett lag som man har haft det ganska lätt mot de senaste åren och då speciellt på hemmais där man har fem raka segrar och tagit 14/15 poäng. Färjestad har det väldigt bra på de allra flesta plan just nu, man har dessutom ett fantastiskt bra skadeläge i laget! Det är med 100% säkerhet med en väldigt bra känsla Färjestad tar sig an Brynäs idag och det är ju aldrig fel. Jag tror inte det finns någon chans heller att man känner sig nöjda, Brynäs är ett lag som man alltid vill slå och Färjestad tycker nog det är ganska kul att spela hockey just nu!

Brynäs:
Brynäs har åkt på två raka torskar och är garanterat supertaggade ikväll när man åker till Karlstad för att ta sig an seriens mest formstarka lag, Färjestad. Men jag tror det blir svårt för Brynäs. Man har stundtals visat upp ett väldigt fint spel men man har även visat den andra sidan av myntet. Spelet har långt ifrån varit stabilt om man ser över dessa elva matcher som man har spelat. Man har liksom slagit Frölunda hemma med 7-2 för att sedan torska mot Leksand hemma med 1-3. Visst, det är klart man kan åka på en skrällförlust och så ibland, det är ju hockey. Men Brynäs har varit lite väl extrema i år och jag tror det beror till viss del på att man byter målvakt hela tiden. Rautio och Sandström har fått spelat lika många matcher och det är något som jag inte tror på. Jag tror att det ger en otrygghet till laget att olika målvakter står varannan match. På lång sikt kanske det är ett vinnande koncept för man håller igång två målvakter, men just nu känns det som Brynäs blir straffade för det. Nej jag tror Brynäs för det tufft ikväll och spelar Färjestad att vinna!

Match: Färjestad-Brynäs
Spel: Färjestad FT
Odds: @2.05
Insats: 3/5U
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

För många fler spel: twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip