Hallå vänner!

Skönt att få börja säsongen med en vinst igår när Färjestad slog Frölunda med 5-4 och vi kunde räkna hem Färjestad +0.5 till @2.10 tämligen enkelt. Idag spelar Färjestad igen men denna gång kommer vi inte spela på Färjestad, men inte heller Leksand. Över 5.0 mål i denna match känns verkligen lockande. Den spelas som vanligt med flat till 1.91 hos Pinnacle Sports.

Färjestad gjorde igår en stabil första period samt en andraperiod som dem var nöjda med. I tredje perioden såg spelarna rätt trötta ut och det ramlade in en hel hop med mål både framåt och bakåt. Jag tror det kan bli något liknande idag då Färjestad bör vara ganska slitna efter gårdagens match eftersom man nu på försäsongen bara spelar sin andra match. Leksand och andra sidan spelar sin allra första match för säsongen och bör vara rätt pigga. Men första matchen för säsongen är alltid svår, många nya spelare som tillkommit och en hel drös som lämnat. Vilket kan ställa till rejält med oreda i försvarsspelet, men även anfallsspelet såklart, men så är det för båda lagen. Såhär tidigt på säsongen begås fler misstag då man varken är van vid matchtempo samt att man inte alls är samspelta.

Färjestad kommer idag ställa Lars Haugen i mål som inte spelade igår. I mål för Leksand kommer Tex Williamsson stå som man fått in på lån ifrån Malmö till denna säsong.

Färjestad gjorde igår fem mål mot Frölunda som verkligen är betydligt starkare motstånd än Leksand. Bara för det säger jag inte att så blir fallet ikväll men det känns verkligen som att Färjestad bör smälla in några kassar, förslagsvis 3-4 kassar. Men samtidigt släppte man in fyra kassar mot ett Frölunda som vi vet är starka offensivt. Men ikväll kommer Leksand, hungriga på att göra mål garanterat eftersom det är årets första match. Det gäller för spelarna att visa upp sig nu på försäsongen inför kommande grundserie. Med tanke på hur Färjestad såg ut igår och att dem spelade så sent som igår och bör vara trötta i ben och huvud så är det inte alls otänkbart att Leksand verkligen kan störa Färjestad ikväll. Jag var sugen på att klicka Leksand +1.5 mål, men det kändes lite väl risky. Jag nöjer mig med att spela över 5 mål i denna batalj och om jag måste säga ett slutresultat så tippar jag på 3-3. Vad tror ni?

Match: Färjestad-Leksand
Spel: Över 5 mål
Odds: @1.91
Insats: Flat (Alltid samma insats)
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Matchen sänds på cmore.se så det är bara att kika på den om man vill det.

Stort lycka till vid rygg, nu sätter vi säsongens andra!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip