Jag förstår faktiskt inte speciellt mycket angående detta odds. William Hill ligger allra högst på Färjestad att vinna till 2.35, många andra bolag ligger runt samma odds. Jag tycker oddset är väldigt spelvärt över 2.20. Kan inte på något sätt förstå varför vi får detta höga odds på Färjestad att vinna efter ordinarie tid. Spelet spelas med en flatinsats.

Färjestad är inne i en mycket fin form. Man har tre raka segrar, två krossar mot Karlskrona och nu senast så körde man över Frölunda i Scandinavium med. Färjestad har fem segrar på sina sex senaste matcher. Färjestad ligger trea i serien, sju poäng före Skellefteå, dock har Skellefteå en match mindre spelad. Om jag skulle jämföra dessa två lags styrkor så skulle jag väl säga att overall så är lagen väldigt jämna, lite fördel Skellefteå kanske. Men som det ser ut just nu så är Färjestad heta och man har trots allt fördelen av hemmais. Hade jag varit oddssättare hade jag aldrig satt högre än 2.15 kanske. Jag tycker detta är ett givet spel.

Skellefteå har haft det riktigt tungt på bortais denna säsong, kollar man i bortatabellen så ligger dem på svag nionde plats. Färjestad är inte jättevassa hemma, men tillräckligt vassa för att ha klar fördel att vinna matchen mot Skellefteå.

Kollar man specialteams så är det klar fördel Färjestad även där. Skellefteå är visserligen knappt bättre än Färjestad i boxplay men Färjestad är KLART bättre i PP och det är inte helt omöjligt att det är det som fäller avgörandet här ikväll. Färjestad till 2.40 känns minst sagt fin.

Match: Färjestad - Skellefteå
Spel: Färjestad
Odds: 2.35
Insats: Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip