Dags för kvartsfinal nummer tre mellan Färjestad och Skellefteå där Skellefteå har ett megagrepp runt Färjestad. Skellefteå leder med 2-0 i matcher och har vunnit båda sina matcher övertygande med 3-1 och 5-0. Jag tror på överspelet återigen inför denna fight, jag spelar över 4.5 mål till 1.79 hos Betsson med en flatinsats.

Som sagt, Skellefteå har ett rejält grepp om Färjestad och om Färjestad ska ha någon chans att gå vidare från denna kvartsfinalserie så MÅSTE man vinna denna matchen, annars skulle Skellefteå ha 3-0 i matcher samt hemmamatch i nästa runda, det vänder inte Färjestad.

Färjestad har haft otroligt svårt att hitta vägar att komma in på Skellefteås kasse, men jag tror vi kommer få se ett helt nytt Färjestad inför denna match. Det kommer vara allin som gäller för Färjestad, jag tror vi kommer få se en väldigt fartfylld match och jag tror även vi kommer få se en hel del kassar. Färjestad har nämligen haft oerhört svårt att få stopp på Skellefteås offensiv i de två senaste matcherna. Norrlänningarna har gjort hela åtta mål på två möten.

Färjestad och Skellefteå har tidigare under detta år haft väldigt väldigt målrika matcher när man mötts, dels på grund av att båda lagen har otroligt vassa powerplay. Jag tror möjligheterna att få se minst fem mål är väldigt goda.

Match: Färjestad - Skellefteå
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.79
Insats: Flat
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip