Dags för match mellan Frölunda och Färjestad. Kort och gott, detta är ett rejält utstick från William Hill som erbjuder 3.70 på Färjestad-seger och det är bra många punkter för högt. Detta spel tas med en flatinsats.

Frölunda är inne i en mycket god form förutom den senaste förlusten då man föll mot Djurgården på hemmais med 2-4. Innan det hade man fyra raka segrar, dock innan det hade man två raka torskar, så det svänger lite i Frölundas form. Inte så speciellt jämn. Idag möter man ett Färjestad som jag tycker Frölunda är lite bättre än. Dock är 3.70 på Färjestad alldeles för högt. Färjestad har efter sin mycket svaga svacka i december ryckt upp sig rejält och har nu sju segrar på sina tio senaste matcher. Dessutom har man två raka segrar just nu. Så formmässigt så kanske Färjestad är strået vassare än Frölunda. Kollar vi i tabellen skiljer det inte någonting mellan lagen förutom målskillnaden, Färjestad har en knappt bättre målskillnad och ligger trea samtidigt som Frölunda ligger fyra.

Dessa lag är väldigt jämna som ni förstår, knapp skillnad på specialteams också, där är dock Färjestad lite bättre, men överlag ser jag Frölunda som det lite bättre laget, det är dock väldigt väldigt jämnt.

Färjestad är dock ett rejält bogieteam för Frölunda. Lagen har mötts tre gånger denna säsong, Färjestad har vunnit 2/3 och totalt tagit 7/9 poäng.

Alltså Frölunda ska givetvis vara favoriter denna match, men att Färjestad står 3.70 är alldeles för högt och det måste spelas hos William Hill med en flatinsats.

Match: Frölunda - Färjestad
Spel: Färjestad
Odds: 3.70
Insats: Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip