Dags för match i Scandinavium mellan Frölunda och Luleå. Jag tror inte Frölunda går ännu en så svag insats som man gjorde mot Färjestad i Scandinavium i torsdags, jag tror Frölunda höjer sig och vinner denna matchen. Jag spelar Frölunda att vinna under ordinarie tid till 1.92 hos William Hill med en flatinsats.

Frölunda kommer från två raka förluster, först mot Brynäs 4-1 på bortais och nu senast torsk mot Färjestad med 4-1 på hemmais. Innan det rullade det dock riktigt fint för laget från Göteborg med 13 segrar på 17 matcher! Jag tror som sagt man lyfter sig idag, lördagsmatch, bör återigen komma mycket publik och Luleå är inte ett lika bra lag som Färjestad. Frölunda har dessutom haft ett väldigt tufft spelschema den senaste tiden med mycket svåra matcher. Frölundas sex senaste matcher har man mött Växjö, Färjestad, Brynäs, HV71, Djurgården och Färjestad igen. Minst sagt tuffa matcher. Idag möter man som sagt ett lite svagare Luleå, ett Luleå som dessutom har svårt att vinna matcher på bortais. Luleå har dessutom inte tagit en enda trepoängare under 2018 och har fyra förluster på sina sex senaste matcher.

Frölunda är klart starkare än Luleå i både powerplay och boxplay. Det mesta tycker jag talar för en hemmaseger idag. Frölunda har framförallt visat de senaste månaderna att man varit ett väldigt stabilt lag så tror ingen i laget skulle acceptera tre raka förluster, blir fullt ös från Frölunda idag. Raka ettan känns bra till nuvarande odds!

Match: Frölunda - Luleå
Spel: Frölunda
Odds: 1.92
Insats: Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip