Dags för kvartsfinal nummer tre mellan Frölunda och Malmö, nu har båda lagen tagit en varsin bortaseger, men jag tror det är slut på den trenden nu, jag tror Frölunda vinner detta möte och återtar taktpinnen om vilket lag som sa avancera till semifinal i årets upplaga av SHL. Frölunda spelas till 1.85 hos MrGreen med en flatinsats.

Det är två helt skilda världar mellan Frölunda och Malmö nu, när jag säger det så tänker jag på det mentala. Frölunda var mer eller mindre uträknade i den förra matchen då Malmö ledde med 4-2 när det återstod åtta minuter av matchen. Sedan kom Frölundas makalösa vändning som Rasmus Dahlin krönte med ett powerplaymål och Frölunda vann med 5-4.

Tänk er att vara i Malmös sits, man hade en sån otrolig chans att gå upp till 2-0 i matcher och ha jätteförsprång mot Frölunda och vara klar favorit att vinna kvartsfinalserien. Nu är det tvärt om Frölunda har 1-1 i matcher och har sin hemmafördel att gå på, så nu är Frölunda favoriter att vinna denna kvart. Frölunda har givetvis fått galen energi efter förra matchen och det är en stor anledning varför jag tror man kommer vinna kvällens match. Dessutom så besegrade Frölunda sitt powerplayspöke genom att göra ett mål i spelformen.

Annars överlag så ser jag Frölunda som ett stabilare lag än Malmö, jag tror verkligen man tar det imorgon, spelet känns bra.

Match: Frölunda - Malmö
Spel: Frölunda
Odds: 1.85
Insats: Flat
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip