Dags för kvartsfinal nummer fem mellan Frölunda och Malmö som spelar den absolut hetaste kvartsfinalserien. Det kanske man iofs bara tycker för att det är 2-2 i matcher men jag anser även att det är den bästa kvartsfinalserien. Min tanke inför denna match är återigen överspel som jag varit inne på flera gånger dessa lag har mötts, Nordicbet erbjuder över 4.5 mål till 1.81, ett odds som jag absolut tycker är godkänt. Spelas med en flatinsats.

Helt jämt mellan Frölunda och Malmö inför den femte matchen och hittills den absolut viktigaste, det laget som vinner denna matchen kommer ha matchboll på torsdag, vinner Frölunda så har man först en matchboll på bortais och sedan på hemmais under lördagen. Vinner Malmö så får man försöka ta sin första matchboll under torsdagen på hemmais, en oerhört viktig match detta.

Som det sett ut mellan dessa lag hittills så är det absolut överspelet som lockar mest i min bok. Det har varit fartfyllda matcher, inte minst de två första matcherna. Jag är inte sugen på att spela någon av dessa lag att vinna denna match då jag tycker oddsen ligger rätt just nu, Frölunda ska med all rätt vara rätt stora favoriter på hemmais.

En anledning varför jag tror mycket på överspelet är att dessa två lag vanligtvis har mycket fina powerplay, Malmö visade det i den senaste matchen då man gjorde två powerplaymål och vann matchen, det är tydligt hur viktigt powerplay är när det är så jämna lag som möts. Hittills har det blivit powerplaymål i 3/4 matcher. Första matchen slutade 2-1 till Malmö (inget mål i PP), andra matchen 5-4 till Frölunda då avgjorde Rasmus Dahlin i powerplay, tredje matchen slutade 2-1 till Frölunda, Frölunda gjorde PP mål och nu senast vann Malmö med 3-1 och gjorde två PP-mål. Hittills har alltså det laget som gjort PP-mål även avgjort matchen, säger ganska mycket om hur viktigt det är.

Jag tror vi återigen får se en rätt jämn match som borde bli väldigt het eftersom det står så oerhört mycket på spel, het match = mycket utvisningar, mycket utvisningar = mycket PP-mål när två lag med vassa PP möts. Det är min tanke, hoppas det går vägen.

Match: Frölunda - Malmö
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.81
Insats: Flat
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip