Hockeyettan bjuder på hockey och nu börjar det dra ihop sig i de täta platserna kring att få spela allettan, och gästerna har ett viktigt möte här.

Grästorp är laget som ska ta emot Tranås i denna match, ett Grästorp som får inrikta sig på att spela i förlorarrudan. Man står på tolv poäng efter 19 matcher och med största sannolikhet så kommer man att sluta på den tiondeplats man just nu innehar. Man har vunnit fyra av 19 matcher under säsongen och faktum är att på hemmaplan har man bara en seger, och den kom på straffar mot Halmstad tidigt under säsongen.

Tranås jagar den åtråvärda femteplatsen i tabellen som just nu Dalen sitter på. Man är bara tre poäng efter nu, efter att man skrapat ihop tre raka segrar. Man slog Kristianstad med 5-1 hemma, vilket var en kanonmatch, och man verkar ha funnit formen igen.
Det gäller att man fortsätter vinna matcher för att kunna gå om, och då får man inte bränna matcher som man ställs för idag. Samtidigt har HC Dalen en tuff hemmamatch mot Vimmerby som inte alls känns klar på något sätt, utan jag tror att vid seger på Tranås så kommer man stå på lika antal poäng med två matcher kvar att spela.

Detta är ett viktigt skede i serien för Tranås som måste fortsätta vinna matcher, och mot ett Grästorp som förlorat åtta av sina nio hemmamatcher ska segerchansen vara stor!

Speltips: 2 och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip