Tjena, det fortsätter som det gjort hela säsongen, jag missar mina spel som jag lägger ut här på rekatochklart, men de spelen jag lägger ut på twitter sitter. Samma visa igår, Frölunda -1.5 rekades här igår och dem förlorade med 4-3. Dock hade jag två spel ytterligare på twitter, Brynäs -1 till @1.99 mot Leksand och Färjestad +0.5 mot Linköping, både de spelen hittade in så det blev en grön dag. Idag ska jag dock vända på trenden, dagens spel ska sitta här! Jag kommer spela Växjö +0 mot HV71 i smålandsderbyt till @2.29 med 3/5U.

HV71:
Det är alltid ganska svårt att placera lag vart dem står sig efter ett uppehåll. Vissa gynnar det och vissa missgynnas. Men innan uppehållet så var väl varken HV71 superstarka eller svaga, man var väl helt enkelt stabila. Man vann hemma och förlorade borta de fem sista matcherna. Efter det har det varit ett uppehåll men HV71 har spelat CHL-hockey och åkt ut mot Sparta Prag med totalt 7-4. Man vann den första matchen borta mot Sparta med 2-4 (1/11) men i returmötet på hemmais i tisdags var det ingenting som stämde och man förlorade med hela 0-5. Mycket märkligt i mina ögon. Jag såg inte matchen men antar att man var fruktansvärt bleka med tanke på resultatet. Idag möter man Växjö på hemmais och jag tror det blir tufft faktiskt mot ett Växjö som ser starka ut.

Växjö:
Växjö ligger på sjunde plats i serien strax bakom HV71 på sjätteplatsen. Växjö har dock spelat en match mer än HV71 men går vid seger idag upp på samma poäng som rivalen. Så det är lite utav en "sexpoängmatch", det är det i och för sig alltid, men idag väljer jag att säga så. Växjö har sett fina nu under en längre period. Precis innan uppehållet hade man tre raka segrar och nio superviktiga inkasserade poäng. Även Växjö har spelat CHL-hockey under "uppehållet" men för dem gick det betydligt bättre. Första matchen den första matchen borta mot SaiPa förlorade man med 3-2 men i returen under tisdagen stod man för en väldigt fin insats och vann med 3-2 för att sedan vinna i förlängningen. Varför säger jag att det var en väldigt fin insats när man "bara" slår SaiPa hemma med 3-2? Jo, det var en oerhört bra insats, man fullständigt mosade Saipa, målen man släppte in var otroligt onödiga och om man hade haft normal utdelning hade nog Växjö gjort 5-6 mål, men var var oerhört ineffektiva. Att vi får @2.29 på Växjö idag och insatsen tillbaka vid oavgjort tycker iallafall jag betalar alldeles för bra.

Match: HV71-Växjö
Spel: Växjö +0
Odds: @2.29
Insats: 3/5U
Bolag: Sportmarket ( Pinnacle )
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip