Mer rysk hockey här och ett intressant möte mellan Krylya Sovetov som gästas av Krasnaya Armiya.

Nytt möte lagen emellan där gårdagens slutresultat blev 1-4 efter en fin match från gästerna där hemmalaget stundtals hade svårt att hänga med, och jag tror på något liknande även här!

Hemmalaget ligger tia i tabellen vilket också betyder utanför slutspelsplats där man krigar med flera andra lag som ligger precis utanför.
Man kan inte påstå att formen är särskilt bra då man förlorat nio av de tio senaste matcherna där enda segern kom hemma mot Kapitan som för den delen ligger klart sist i tabellen!
Man har tappat mark och tappat en del i tabellen och läget man skaffat sig går inte skylla på någon annan än sig själva.

Gästande Krasnaya Armiya går som väntat bra i ligan och formen är bra trots att den visar två förluster sista fem matcherna. Dessa har dock kommit mot toppmotstånd och spelschemat på slutet har varit tufft. Vi fick se nu senast när man mötte Krylya Sovetov att det skiljer en hel del mellan de bästa och de svagare lagen och 1-4 segern var rättvis där man också vann skotten på mål med 17-34. Man hade också klart flest målchanser och visade upp ett bra powerplay där man gjorde mål på två av fyra försök.

Williamhill ställer ut 2.20 på spelet där de flesta andra bolag ligger strax över 2.00!

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip