Det är dags för Karlskrona-Örebro som jag tycker på förhand är en jämn historia. Med andra ord förstår jag inte riktigt varför Örebro har rusat upp till @2.30 +0 idag. Jag kommer spela Örebro med 3/5U som vanligt, GL.

Karlskrona har inte direkt rosat marknaden den senaste tiden. Det är faktiskt så illa att Karlskrona inte har lyckats vinna ännu 2017. Januari är nog en månad som laget bara vill glömma snabbast tänkbart. Nio raka förluster i januari, senaste vinsten kom 30e december hemma mot Rögle efter OT. Karlskrona förtjänar dock en sämre period, det gör dem verkligen. Dem har fått oförtjänt mycket poäng med tanke på hur det sett ut. Man är det lag som skjutit klart minst skott på mål i serien och man är samtidigt det tredje laget som för mest skott mot sig på mål. Karlskrona ska vara otroligt glada att dem ligger där dem ligger och anledningen varför dem ligger där dem ligger handlar mycket om tur. Eller tur och tur, men man har helt klart fått alldeles för mycket poäng och det har man fått genom ett bländande målvaktsspel och samtidigt en hög skotteffektivitet. Karlskrona ligger just nu på tionde plats med andra ord ett lag för slutspel just nu, men ärligt talat så tror jag faktiskt inte man kommer klara det om det inte händer något drastiskt snarast.

Örebro gjorde klart med en mycket fin värvning under gårdagen, Fredric Andersson kommer från Västervik och stärker upp laget. Han har öst in poäng i HockeyAllsvenskan för Västervik och kommer troligen bli en viktig kugge för Örebro som haft oerhört svårt att göra mål den senaste tiden, han kliver in i laget redan i kvällens möte mot Karlskrona. Örebro har som sagt haft svårt att göra mål den senaste tiden men defensiven har suttit fint. På sina tre senaste matcher har Örebro endast släppt in fyra mål, ett mot Luleå, två mot Djurgården och nu senast ett mot Färjestad. Dock har man endast gjort fyra mål så det gäller att man börjar få det och lossna ikväll om man vill vinna. En otroligt viktig match detta för båda lagen, oerhört viktiga poäng står på spel, har svårt att se att matchen inte kommer vara tät, därför känns det mycket fint att sitta på Örebro +0 till @2.30!

Match: Karlskrona-Örebro
Spel: Örebro +0
Odds: @2.30
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip