Dags för Kärpät att studsa tillbaka efter förlusten senast och koppla nytt grepp om matchserien.

Kärpät vann första matchen lagen emellan med klara 4-1 på hemmaplan. Man var det bättre laget och vann klart rättvist. Nu senast hade Rynnäs ingen bra dag i kassen och han fick släppa in tre puckar på 16 minuter innan han blev utbytt. Perioden slutade 3-0 till Ässät där skotten blev 11-11. Resten av matchen tog Kärpät över mer och mer och efter två perioder stod det fortfarande 3-0 på tavlan. Nu var det dock dags att trycka på gasen om man ville ta ikapp. Man gjorde en jätteperiod och vann skotten med 17-4 och målen med 2-0. Man kom dock inte närmare än så och vore det inte för den svaga insatsen i kassen första perioden så hade man haft 2-0 i matcher.
Nu återvänder man till sin hemmaborg och här ska segerchansen vara extremt god.

Ässät utnyttjade Rynnäs dåliga start senast och det var där man vann matchen. Sett över 60 minuter var Kärpät det bättre laget och man hade flyt som löste en seger. Nu vankas det bortamatch och det mot det klart bästa laget i ligan. Senast gick man på pumpen med 4-1 och hade egentligen inte en suck, och jag förväntar mig något liknande här.

Med ett normalt målvaktsspel vinner man förra matchen, och jag räknar med att man vill ta revansch här!

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 5u // TT