Finlands som gäller idag där toppen möter botten i en match där jag tror skillnaden är för stor.

KeuPa leder serien och det kommer som en liten överraskning för mig, men jag har blivit riktigt imponerad av de matcher jag hunnit se och man toppar tabellen välförtjänt. På hemmais kan man nästan tro man är robotar och man avfärdar lag efter lag. På 17 hemmamatcher har man vunnit 13, och senast var det IPK som fick åka hem utan poäng i en match man vann med hela 9-1. Just nu står man på fem raka hemmamatcher och totalt sett både borta och hemma har man vunnit åtta av de tio senaste.
I laget finns Jokinen - Pelamo - Saarelainen som ligger topp 3 i den interna poängligan och totalt ligger samtliga topp 14 i den totala. Dessa herrar hade en bra match senast och stod för sju poäng tillsammans.

RoKi ligger tia i tabellen, en placering som gör att säsongen tar slut efter grundserien. Man måste hålla sig framför Hermes som jagar bakom för att slippa hamna under strecket samt har man också chansen att nå slutspel om man börjar vinna. Man kommer till matchen med endast en seger de elva senaste matcherna och formen är katastrof, och i många av matcherna har man också förlorat med klara siffror.
Facit på bortaplan är fem segrar på 16 matcher där den senaste bortasegern togs 2 December 2017.

Här ska det vara stor skillnad och hemmalaget ska inte ha några problem att vinna med minst två puckar.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip