AHL är det som gäller inatt och Laval ställs mot Toronto Marlies, där utgången för mig känns klar.

Laval Rockets trivs klart bättre på bortaplan och det har man också bevisat genom att vinna tio av 24 matcher. På hemmaplan har man vunnit nio av 28, och släppt in 102 mål bakåt, vilket är 24 mål mer insläppta på hemmaplan. Formen är sådär och man har vunnit två av de fem senaste, där segrarna kommit mot Binghamton och Belleville, de två bottenlagen i serien. På hemmaplan har man bara vunnit två av de tio senaste matcherna, och tre av de femton senaste, och det talar sitt tydliga språk. Man har saknat några av sina bästa spelare under en tid här, och det är inte helt säkert att man får tillbaka de i denna match heller, vilket gynnar spelet ännu mer.

Toronto Marlies åkte på en svidande förlust senast med 3-1 mot Belleville, och det är en insats man bara vill glömma snabbt. Innan dess så hade man sju raka segrar, och man toppar sin serie på 75 poäng. Man har vunnit 37 av 50 matcher, och kikar vi på bortaplan så har man 22 segrar på 28 matcher med en målskillnad på 97-56, och med det så är man ligans bästa bortalag. Det finns många svenskar i laget och truppen är riktigt bra med om man ser till AHL, och det är ingen skräll att man ett av ligans starkaste lag.
Man har vunnit de fem senaste matcherna mot Laval denna säsong, och totalt så har man fem segrar och en förlust, och man har ett klart övertag på hemmalaget här.

Tror Marlies fick sig en tankeställare senast och vill hoppa på segertåget direkt här, och man är numret större än Laval.

Speltips: 2 hcp -1 asian hcp, och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip