Tisdagshockey och Lokomotiv Yaroslavl gästas av Severstal Cherepovets. Jag tycker ett lag verkligen har fått ordning på spelet och kommer lita fullt ut på dem här.

Lokomotiv Yaroslavl verkar ha fått upp ångan nu under Oktober månad och man har bara blivit bättre och bättre. Åtta segrar de tio senaste matcherna imponerar och lagen man slagit är Jokerit, Cska Moskva och Bars Kazan. Värt att nämna är att de två förstnämnda lagen slog man på bortaplan.
Brandon Kozun ser ut att komma in mer och mer i spelet också har börjat göra det han är bra på, mål! Hela laget ser ut att vara tryggare i spelet, och nu verkar man äntligen fått riktigt ordning på spelet.

Severstal Cherepovets förlorade något överraskande senast mot Sibir Novosibirsk, i en match där man hade allting. Man släppte in två snabba mål i mitten av första perioden för att sedan börja köra över gästerna fullständigt. De två sista perioderna vinner man skotten med 28-5, och det tar till början av tredje perioden innan man får hål på en storspelande Krasikov. Närmre än så kom man inte och trots 40-17 i skottövertag så åker man på förlust.
Det är på hemmaplan man tagit sina poäng, och på bortaplan står man på ynka två segrar på 13 matcher, där man också förlorat hela sex matcher på övertid eller straffar.

Ett hemmalag med uppåtgående form mot ett bortasvagt Cherepovets bör bara kunna sluta på ett sätt, och jag litar på att hemmalaget gör jobbet. 2.10 hos williamhill lär vi inte se särskilt länge, så hugg innan det är försent!

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 5u // Tobbe