Lokomotiv ska försöka ta sin andra raka seger när Kunlun gästar, lyckas man? Det tror jag!

Lokomotiv Yaroslavl har haft en rätt konstig period de senaste matcherna. För fem matcher sedan mötte man Dynamo Moskva i en match man vann skotten med 49-19 efter ordinarie tid, där man "bara" lyckades vinna på förlängming. Sedan vann man mot Minsk och förlorade mot St Petersburg. Sedan var det dags för hemmamatch igen mot Admiral Vladivostok där man på något sätt lyckades förlora med 1-3 och tappa allt i sista perioden trots ett skottövertag på 44-18. Så effektiviteten har varit ett frågetecken på slutet, ett frågetecken man släckte senast mot Cherepovets. Den matchen vann man med 5-6 på förlängning och som det såg ut så har man fått ordning på målskyttet igen.

Kunlun ligger en bit efter i ligan och man blandar och ger i matcherna. Nu har man haft ett rätt tufft spelschema och förlorat tre matcher på de fyra senaste. På bortaplan har man vunnit tio av 26 matcher och nu är det dags för femte raka bortamatchen.
Senast vann man borta mot Minsk med 1-3, en match man inte var bättre i, utan jag tycker man hade en del flax att man lyckades lösa en seger.
Man gör för lite mål i serien för att ligga högre i tabellen då man bara gjort 99 mål på 51 matcher, vilket inte ens är ett snitt på två mål per match.

Lokomotiv Yaroslavl bör vara spelförande i denna match, och har man samma effektivitet som senast så ska man vinna med minst två mål.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip