Dags för KHL igen och ett härligt möte mellan Lokomotiv Yaroslavl och Sochi väntar, där jag kommer ta ställning.

Lokomotiv Yaroslavl gör första matchen efter uppehållet på grund av Karjala Cup. Uppehållet kom lägligt då man förlorade mot Riga med 0-4 på hemmaplan. Man spelade dock inte så dåligt som siffrorna visar, men en för dagen omänsklig Kalnins i Riga-kassen såg till att man höll nollan.
Trots att man inte spelat bländande hockey regelbundet så placerar man sig fyra i sin conference, vilket visar på styrka i laget.

Sochi har hunnit med en match och det var borta mot Podolsk i måndags, en match man vann med 2-4 efter att man gjort tre mål sista 13 minuterna av tredje perioden. Sett till de två första perioderna var Podolsk det bättre laget.
Skadeläget är tufft och man saknar flera spelare, precis som man gjorde i den senaste matchen. Samtidigt är skadeläget hos hemmalaget betydligt ljusare och det är såklart positivt inför matchen.
Spelschemat de se senaste fyra matcherna har varit relativt enkelt och man har vunnit två av dessa samtidigt som man både förlorat mot Amur Khabarovsk med 2-0 och Admiral Vladivostok med 4-0.

Jag tror hemmalaget har slipat ordentligt på de sista detaljerna och man har haft gott om förberedelser inför matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 4u // Tobbe