Los Angeles Kings - Calgary Flames

Goalies: Quick (probable) vs Smith (probable)

Los Angeles Kings har en riktigt viktig match i natt i jakten om slutspel där man ställs mot divsionsrivalerna Calgary Flames. Kings som just nu befinner sig utanför slutspel är på grund av antal vinster efter St Louis Blues som just nu innefattar den sista wild card platsen. Vid en vinst i natt kommer Kings gå om Anaheim Ducks vilket skulle innebära en slutspelsposition. Med andra ord är nattens match väldigt viktig för Kings del. Man kommer senast från en förlust mot Edmonton Oilers vilket man såklart inte är nöjd med då Oilers är ett lag man borde slå sett till vad lagen har att spela för. Sett till lagets 10 senaste matcher är Kings 5-3-2.

På andra sidan isen kommer Calgary Flames stå. Detta är ett lag som matematiskt inte är borträknat från slutspel, men i och med de otroligt tunga förlusterna på slutet är man i praktiken mer eller mindre borträknade. Det ska till ett mindre mirakel om Flames ska ta sig till slutspel i år och det tycker jag märks på spelarna då man ofta vikt ner sig i jämna laget. Flames har nu 5 raka förluster efter att man senast föll mot San Jose med stora siffror (5-1). Laget är 3-6-1 senaste 10 matcherna och är nu dessutom enormt skadedrabbat. Laget stora stjärna Johnny Gaudreau missar matchen och även Shean Monahan är tveksam. Även spelare som Tkachkúk, Versteeg och TJ Brodie är tveksamma till spel.

Nej i natt kommer ja gå på en enkelt hemmaseger. Detta just på grund av att Kings ser denna matchen som enormt viktig och 2 poäng är något man verkligen ska och vill ta med sig från nattens match. Av vad jag sett av Flames på slutet tycker jag man viker ner sig lätt då man i praktiken är borta från slutspel. Återigen är det motivation och klass i fördel för Kings och därför tror jag på en enkelt etta här. Nattens spel blir alltså

Match: Los Angeles Kings - Calgary Flames
Spel: 1
Odds: 1.79
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 04:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip