Natten till fredag ska LA Kings göra upp med Dallas i en match jag tror vi kan få se en del mål, och jag kommer att gå på överspelet i matchen.

LA Kings blev nollade av Vancouver senast där siffrorna skrevs till 4-0. Man skapade dock chanser till att göra mål, men Demko i motståndarnas kasse räddade samtliga 31 skott.
Nu är det istället hemmaplan och visst har man bara vunnit en av de sju senaste matcherna i Staples Center.
Man lär dock vara rejält revanschsugna efter att fått kliva av mållösa senast, och det tror jag inte att man gör här på hemmaplan.

Truppen är inte den starkaste i ligan men man har spelare som Kopitar, Arvidsson och Kempe, så det finns en del offensiv kraft och då man bland annat innan förlusten senast gjorde fem mål på Edmonton så bör man kunna hota även Dallas defensiv.
Saknas gör Athanasiou, Lemieux Lizotte och Walker.

Dallas gick en match mot Vegas senast där det blev förlust med 5-4 trots att man hade 2-4 med bara tio minuter kvar att spela.
Innan dess tog man sju raka segrar, så formen är det inga fel på.
Nu är det precis som senast bortaplan som gäller och där har man inte levererat som på hemmais då man bara vunnit fyra av elva matcher, och då har bara en kommit under ordinarie tid.

En stor faktor till bortafacit är defensiven där man läckt rejält då man tex i de fem senaste bortamatcherna släppt in 23 mål, vilket blir ett snitt på över fyra mål per match.
Man har dock starka namn framåt i spelare som Robertson, Hintz, Pavelski och Seguin för att nämna några, så man bör absolut kunna få in en del kassar här.
Saknas gör Bishop.

Dallas är det bättre laget i matchen och man har en bra offensiv som kommer hota LA Kings. Samtidigt har man haft problem bakåt på resande fot, något hemmalaget bör kunna utnyttja, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Quick (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip