LEKSAND LEVER! Efter två jättematcher mot Frölunda lever Leksands hopp om att undvika ett kval som kan dra ner dem till HockeyAllsvenskan igen. Ikväll möter man Karlskrona hemma och den raka ettan känns given att klicka här till @2.30 hos Coolbet med 3/5U.

Vi alla vet vad Leksand kan åstadkomma när det krävs som mest. Det räcker med att vi tittar tillbaka på förra säsongen, hur mörkt det såg ut för Leksand men man reste sig i säsongens sista stund och löste mirakulöst en biljett till SHL. Ska man göra samma sak i år? Leksand har verkligen varit nere i skiten hela säsongen och efter tre storförluster mot Brynäs, Skellefteå och Växjö kändes hoppet om att undvika kvalet helt dött. Två matcher väntade då mot Frölunda. Först slår man Frölunda i Göteborg ed sinnessjuka 5-1 men i matchen efter låg man under med 4-1 och matchen kändes helt död. Men då gjorde Leksand som man gjort så många gånger förr, man reste sig och reducerade till 2-4, 3-4 och sedan kom även kvitteringen i boxplay till 4-4 med bara 1.5 minut kvar av matchen. Sedan förlorade man dock i förlängning, men det finns flera bra saker att ta med sig. Dels att man tog en livsviktig poäng, men sen gav garanterat den där vändningen så oerhört mycket energi i laget, en energi man kan ta med sig i mötet med Karlskrona på hemmais nu ikväll. Dessutom gav segern energi och hopp till publiken som mer eller mindre borde fylla Tegera ikväll!

Karlskrona då, nej här är det inte mycket som stämmer alls. Man har på sina senaste sjutton matcher bara lyckats vinna två. Ett helt bedrövligt facit som liknar fjolårssäsongens resultat. Man lyckades dock slå Luleå i senaste matchen på hemmais, en otroligt viktig seger för Karlskrona som håller dem kvar på en skör skör slutspelsplats. Jag hoppas och tror Djurgården kommer gå om Karlskrona i de kommande fem omgångarna för jag tycker Djurgården har bra mer potential än Karlskrona och tror verkligen dem kommer prestera bättre i ett slutspel. Karlskrona har varit fruktansvärt iskalla på bortais den senaste tiden. Karlskrona har hemska tio raka förluster på bortais och vi måste gå tillbaka till den 20:e December för att hitta Karlskronas senaste seger på bortais.

Leksand att vinna denna match efter fulltid till @2.30 är alldeles för högt och jag är riktigt glad att klicka den hos Coolbet .

Match: Leksand-Karlskrona
Spel: Leksand FT
Odds: @2.30
Insats: 3/5U
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip