Känner att jag vill trycka in en sista rek här idag och det är i det lite speciella mötet mellan Leksand och Linköping, anledningen varför det är speciellt är för att senast Leksand vann så var det mot Linköping och senast Linköping förlorade var det mot Leksand. Det säger lite om lagens respektive form. Jag kommer dock hugga Linköping denna gång till @2.15 hos bet365 med 3/5U.

Leksand har verkligen ryckt upp sig sedan första månaderna av SHL. Man har varit inne i en rätt fin period under ett längre tag, men nu har man gått på pumpen igen, iallafall tillfälligt. Man har på sina sex senaste matcher bara lyckats vinna en enda och den kom som sagt just mot Linköping med hela 5-1 på hemmais. Det är väldigt tunga poäng Leksand tappat på slutet i jakten på Örebro som ligger på den så avgörande 12:e-platsen som innebär säker mark. Leksand gör minst mål i SHL och släpper in näst mest. Leksands stats i specialteams är också rätt risiga så det gäller att man håller sig på isen ikväll annars blir det väldigt väldigt tufft.

Linköping har och andra sidan gått väldigt fint den senaste tiden med sju segrar på sina åtta senaste matcher och som sagt... förlusten kom mot just Leksand. Linköping har verkligen visat på slutet att man verkligen är att räkna med. Man har under den senaste tiden lagt ner ett hårt fokus på att få till defensiven och det kan man ju säga att man minst sagt lyckats med. Allra främst senast mot Skellefteå när man tog en mycket imponerande 3-0-seger. Om man spelar som man gjort den senaste tiden och kommer upp i sin fulla nivå så ska man bara slå Leksand ikväll även fast det är en tuff bortamatch. Linköping har verkligen en så fin spets och man har fått special teams att stämma riktigt bra, man positionerar sig som trea i SHL i den spelformen, då alltså boxplay och powerplay sammanslaget.

Match: Leksand-Linköping
Spel: Linköping FT
Odds: @2.15
Insats: 3/5U
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip