Igår hittade ännu en rek in här hos rekatochklart. Dock missade jag ett spel på twitter så gårdagen slutade med lite plus. Idag är det otroligt många fina matcher på schemat men det är en match där jag känner att dagens mest givna spel finns och det är mellan Leksand och Rögle, där kommer jag spela Rögle +0 till @1.88 hos Pinnacle med 3.5/5U

Leksand:
Ikväll möts seriens två mest formsvaga lag, men det är ändå ett lag som jag tycker är klart sämre än det andra och det är Leksand. Leksand ligger sist i serien och har egentligen inte ett enda rätt. I den senaste matchen mötte man Frölunda som ledde med 5-0 efter två perioder och spelade sedan bara av resten av matchen. Leksand är liksom inget motstånd i vissa matcher. Leksand släpper in mest mål och gör minst mål. Bara den statistiken säger ganska mycket om vart Leksand befinner sig just nu och mest troligt kommer befinna sig resten av säsongen. Hittills denna säsong har Leksand släppt in 39 mål vilket innebär ett snitt på 3.9 mål per match. Ett oerhört högt målsnitt att släppa in. Samtidigt har man gjort 14 mål vilket innebär ofattbart svaga 1.4 mål per match.

Rögle:
Rögle förlorar och förlorar men man börjar ändå se lite ljus i tunneln. Man har sju raka förluster, som såklart är ett sånt oerhört mörker. Men i den senaste matchen mot Luleå tog man iallafall poäng och var bara ett straffavgörande ifrån att vinna sin första match sedan 29e September. Nu blev det inte så men jag tror ändå att man tar med sig positiva saker från de två senaste matcherna. Då syftar jag på matchen innan Luleå då man mötte Brynäs och förlorade med 4-3 på bortais. Det är absolut inget fel på Rögles offensiv, men det är deras defensiv som spökat rejält denna säsong. Man har släppt in hela 38 mål. Det är såklart den stora anledningen varför vi hittar Rögle där vi faktiskt gör, att dem släppt in alldeles för mycket mål. Man har gjort 26 mål framåt vilket är ett helt okej snitt. Man har exempelvis gjort tre mål mer än Skellefteå som ligger på en åttonde plats. Men om defensiven inte stämmer så spelar det ingen roll hur många mål man gör. Jag har tvekat så oerhört mycket hela dagen om jag ska spela Rögle över 2.5 mål till @1.93 hos Unibet eller om jag ska spela dem +0, alltså insatsen tillbaka vid oavgjort till @1.88 hos Pinnacle . Efter många om och men så har jag iallafall beslutat mig för att spela Rögle +0 till @1.88 av den anledningen att jag tror det är ganska osannolikt att Leksand gör tre mål, det har man bara gjort en enda gång denna säsong, så om Rögle gör tre så borde vårt spel sitta ändå, vi får iallafall hoppas det! Dessutom kan många fler rygga om jag spelar +0 (DNB), så det känns helt klart bäst, nu åker vi!

Match: Leksand-Rögle
Spel: Rögle +0 (Instasen tillbaka vid oavgjort)
Odds: @1.88
Insats: 3.5/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Lycka till vid rygg!

OBS, gillar ni mina spel så kommer det garanterat dyka upp fler spel på min TWITTER där jag går under samma namn som här @SHLGrinder (SHL-Grinder).

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip