Mina över/underspel har i inledningen av säsongen gått riktigt kallt som ni kanske märkt. Inte många rätt där, men säsongen är lång och jag tänker inte ge mig när jag anser att det finns värde. I gårdagens möte mellan Linköping och Djurgården så vann Linköping efter en rafflande tillställning med 5-4 borta mot Djurgården och idag är det dags för returen i detta back-to-back-möte. Jag kommer i denna match spela över 5 mål till @2.07 hps Pinnacle vilket innebär att vi får pengarna tillbaka om matchen slutar med exakt fem mål.

Linköping:
Linköping stod för en oerhört stark insats då man i gårdagens möte med Djurgården lyckades vända 3-0-underläge till seger med 5-4 i det viktiga bortamötet. Det var framförallt Linköpings kedja med Garrett Roe, Andrew Gordon och Broc Little som var riktigt vassa under gårdagens match. Det var mycket utvisningar i gårdagens match och det bäddade även för mycket mål. Det var dock bara Linköping som utnyttjade powerplay-spelet och dem gjorde det riktigt bra! Efter en så oerhört intensiv match med mycket utvisningar igår tror jag lagen har väldigt svårt att hålla tillbaka känslorna till dagens match och därför tror jag på mycket utvisningar även idag och vi hoppas att det även idag kan bädda för en del mål! Hade inte Olimb blivit skadad hade jag varit sugen på att spela Linköping igen, men denna matchen känns oerhört svår att välja sida i då det känns som dagens match bara kommer bli en fortsättning på gårdagens, alltså Vilda Västern!

Djurgården:
Man kunde tro att Djurgården skulle vinna igår när man ledde med 3-0, men ännu en tung förlust kom. Revanschlustan idag lär ju vara allt annat än liten. Det känns som vi kommer få se ett Djurgården som är ännu mer intensiva än igår med tanke på att dem nog känner att dem förlorade tre poäng igår i onödan. Djurgården har nu fem raka förluster och känner nog att paniken börjar krypa sig på när man nu ligger på 12:e plats i serien med ynka åtta inspelade poäng. Två positiva saker kan iallafall Djurgården ta med sig från gårdagens match, det ena är att man faktiskt gjorde hela fyra mål, så många mål har man inte gjort i en och samma match sedan premiären mot Leksand när man gjorde fem. Det andra är att Linus Hultström fick göra sitt första mål sedan han återvände till Djurgården!

Match: Linköping-Djurgården
Spel: Över 5 mål (Insatsen tillbaka vid exakt 5 mål)
Odds: @2.07
Insats: 3/5U
Spelstopp: 18.30
Bolag: Pinnacle Sports

Lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip