Plzen kommer med stark offensiv i mötet mot Litvinov, och frågan är hur hemmalaget ska hantera all skicklighet gästerna besitter i det offensiva spelet. Formen är katastrofal hos hemmalaget vilket gör att gästerna ska ha bra chans att gå segrande ur denna match.

Litvinov har öppnat säsongen kanonuselt och har bara vunnit tre av 13 matcher, vilket såklart är ett dåligt betyg. Jag borde kunna bättre än man gjort och förra säsongen slutade man femma i tabellen. Trots många spelare som försvunnit och ersatts så har man kvar de flesta av sina bästa spelare såsom Lukes, Hanzl och Hubl, där den sistnämnda inte alls är säker för spel i denna match, då han missat flera matcher sista tiden.
Man har bara vunnit en av de tio senaste matcherna och trots att man fått ganska mycket avslut i matcherna så finns inte skärpan riktigt där, och frustrationen blir bara större och större.

Plzen var ett mittenlag i fjol och man åkte ut i kvartsfinal mot Liberec, som var ett av de bästa lagen. Inför denna säsongen ser truppen hyperintressant ut och man har spelat otroligt fin hockey, och det gäller att lag som Liberec, Kometo Brno och Trinec passar sig, för här har man en rejäl utmanare till titeln.
Man har öst in 59 mål på 13 matcher, och har vid två tillfällen i ligan gjort tio mål framåt. Kubalik har öppnat säsongen starkt, och med värvningar i Milan Gulas och Thomas Mertl så skulle jag påstå att man har den mest fruktade offensiven i hela ligan.

Lagen möttes i första omgången och då var det Plzen som drog det längsta strået och vann med klara 5-1 på hemmaplan. Nu är det bortaplan som gäller, men det ska man klara av på ren kapacitet och bra självförtroende.

Speltips: 2 vilket betyder bortaseger på ordinarie tid och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip