Mycket hockey nu och det är väl då man mår som bäst? Och när hockeyn kommer från Ryssland och KHL, ja då gottar man sig ordentligt. Jag riktar blickarna på ett starkt hemmalag som inte bör ha några problem att ta sig segrande ur denna match vid en normal prestation.

Lokomotiv Yaroslavl får här spela hockey på hemmaplan, och istället för tråkiga namnet Lokomotiv Arena 2000 kan man väl döpa om arenan till Heaven Arena, för det är precis där man är när man får spela hockey på hemmaplan, i himmelriket!
Man har hunnit med att spela sju matcher på hemmais och två förluster kan tyckas dåligt, men faktum är att spelschemat på hemmaplan har varit tufft. Förlusterna har kommit mot Jokerit och CSKA Moskva och det är inget att skämmas över. Man har dock inte förlorat någon under ordinarie tid då det blivit förlängning och straffar som fått avgöra.
På bortais har man inte alls samma självförtroende och tre matcher har resulterat i en vinst och det mot svaga Dinamo Riga.

Staffan Kronwall fortsätter spela riktigt fin hockey säsong efter säsong för sitt Lokomotiv Yaroslavl och verkar trivas som fisken i vattnet. Man spelar fin hockey och är ett starkt hockeylag, men jag väntar lite på att firma Averin - Apalkov - Lugin ska börja komma igång, för då kan det bli en riktigt rolig säsong för både Kronwall och Lokomotiv Yaroslavl.

Gästande Lada med Nikita Filatov som sin stora stjärna dras med en tung skada på Ashton är inne i en riktigt jobbig period. Sedan skadad på Ashton så har man förlorat samtliga sju matcher och bara plockat en enda poäng. Innan skadan så vann man två av fyra matcher, vilket tål att tänkas på.
Att Ashton skulle ha påverkat laget såhär mycket efter sin skada är ju svårt att tro, men oavsett så har man inte sett bra ut spelmässigt, och markeringsmisstagen duggar tätt.
På sex dagar har man varit i St Petersburg, Minsk och Moskva och man bör vara aningen slitna.

Hemmastarka Lokomotiv Yaroslavl med Kronwall i laget ska inte ha några som helst problem att kontrollera matchen från nedsläpp till slutsignal och jag tror starkt på hemmalaget.

Speltips: Lokomotiv Yaroslavl -1.5 hcp, vilket betyder att man ska vinna med minst två mål och jag investerar 6u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip