Los Angeles Kings - Florida Panthers

Goalies: Budaj (confirmed) vs Luongo (probable)

Los Angeles Kings inte spelat på två dagar där man gjorde en svag insats hemma mot Arizona Coyotes. När man möter ett lag som inte har nått att spela för är det lätt att man går ner sig en aning och det var vad som hände Kings i den matchen. Man var på hälarna i första perioden och Coyotes utnyttjade det och gjorde snabbt 1 och 2-0. Kings tog sig sakta in i matchen men underläget var något som var för brant för att hämta upp och man föll tillslut klart med 6-3.

Florida Panthers spelade igår mot Anaheim Ducks på bortais. Panthers som spelat bra på slutet visade återigen upp ett bra spel där man bortavann med 4-1. På förhand var det riktigt bra gjort, men Panthers var spelmässigt det bättre laget för dagen, detta trots att man valde att vila Luongo.

I natt är alltså Panthers B2B och möter ett som jag tror revanschsuget Kings. Man har ny chans på hemmais och jag tror man inte vill vika ner sig igen mot ett lag man är favoriter. Kings bör sätta gasen i botten och med vila i rygget mot ett B2B Panthers bör man ha en bra chans att göra en del mål. Senast lagen möttes vann Kings med hela 6-3.

Kings har på de 10 senaste mötena inbördes vunnit 8 stycket och har ett målsnitt på höga 3.30 mål/match. Vi får 1.71 på att Kings gör minst 3 mål i natt inklusive förlänging och det tar jag!

Nattens spel blir alltså



Los Angeles Kings Ö2.5 mål @ 1.709 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip