Los Angeles Kings - Montreal Canadiens

Goalies: Budaj (probable) vs Price (confirmed)

Los Angles Kings har spelat rätt bra på slutet då man vunnit 6/7 senaste matcherna man spelat. Senast studsade man tillbaka bra efter förlusten mot San Jose Sharks då man slog Arizona Coyotes med 4-3. Jeff Zatkoff fick chansen mellan stolparna och vinsten innebar hans första vinst denna säsong. Kings fick dock kriga hårt för vinsten då Coyotes hade både 1-0 och 2-1 innan Kings kunde komma tillbaka.

Montreal Canadiens otroliga framfart har svalnat lite och man har fortsatt halvtufft på bortais. Hemma dominerar man NHL, men borta sitter man med knappast godkända 4-5-1. Habs förlorade borta mot San Jose Sharks med 2-1 efter en dålig första period. Price har därmed förlorat två raka matcher för första gången den här säsongen, och båda med 2-1.

Jag tycker kvällens match känns jämn igen och jag har förtroende för att Habs och Price har marginalerna med sig i natt. 3 raka förluster för Price känns inte sannolikt med den säsong har har och efter två förluster med minsta möjliga marginal känns det som det är Habs tur i natt. Kings är svårslagna hemma, men Habs är likväl ett topplag som måste börja prestera on the road. Tycker matchen känns som ren coinflip och jag väljer därför att spela på Montreal.

Kvällens spel är alltså

Montreal Canadiens ML @ 2.10 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip