Los Angeles Kings - San Jose Sharks

Goalies: Quick (probable) vs Jones (probable)

Los Angeles Kings har fått ett par dagars vila efter att man åkte på säsongens första hemmaförlust senast mot otroliga Tampa Bay Lightning där man föll med 5-2. Kings som varit riktigt stabila i år med ett record på 11-3-2 hade chansen att utnyttja att Bolts var B2B men Bolts gjort istället lagets bästa förstaperiod den här säsongen och gjorde 4 mål på 2 minuter redan i första perioden. Efter detta var såklart uppförsbacken alldeles för brant och även om Kings kom in i matchen var Bolts aldrig hotade.

San Jose Sharks spelade igår mot Vancouver Canucks där man körde över Canucks via 5-0. Sharks har spelat bra på slutet och har 7 vinster de senaste 10 matcherna, men det är främst på hemmais man tagit segrarna i år. Det ska dock tilläggas att Sharks vinst igår stod 2-0 innan Couture och Tierney satt mål i öppen kasse. Tierney satte 5-0 på straff i slutet.

Till nattens match då. I natt kommer jag gå på ett utvilat Kings. Svårt val mellan ML och under lagtotal på Sharks, men då Kings släppte till 4 mål senast i första perioden mot Kings bör man fokusera på sitt starka försvar. Laget har trots den svaga insatsen mot Bolts sett otroligt bra ut på hemmais och Bolts är trots allt det bästa laget i ligan för tillfället. Sharks är B2B och bör vara aningen trötta i benen vilket Kings kan utnyttja. Laget har kanske ligans bästa försvar vilket bör bli svårt för Sharks att ta sig genom. Därför tror jag på hemmaseger men att Sharks inte gör mer än 3 mål här och jag spelar

Match: Los Angles Kings - San Jose Sharks
Spel: San Jose Under 2.5 mål (Inklusive OT/SO)