Jag kan inte tänka mig någon finare matchup för att få se lite mål än när Luleå tar emot Djurgården på hemmais. Därav kommer under 4.5 mål i matchen spelas till 1.92 hos Bethard med en flatinsats.

Luleå är som vi vet ett defensivt lagt lag. Luleå har varken gjort eller släppt in mycket mål i SHL denna säsong. Snittet i deras matcher ligger på 4.7 mål per match och det är väldigt lågt. Detsamma gäller Djurgården, också ett väldigt starkt defensivt lag som släppt in näst minst mål i SHL, bara Växjö är bättre i den statistiken (Luleå tredje starkast).

Både Luleå och Djurgården är rätt svaga i PP, inget av lagen är heller speciellt bra i BP så dessa lär ta ut varandra. Jag tror inte vi kommer få se någon målfest i specialteams.

Luleå och Djurgården har mötts tre gånger denna säsong, samtliga matcher har varit mycket målsnåla, lagen möttes så sent som i förrgår och då spelades säsongens mest målrika match mellan lagen, den slutade med 2-1-seger för Djurgården. De två andra tidigare mötena har slutat 1-1 och 1-1. Det brukar bli oerhört tighta och målsnåla affärer när dessa lag möts och jag är övertygad om att det borde bli så även ikväll oftare än vad oddset säger iallafall.

Under 4.5 mål till 1.92 hos Bethard känns helt klart spelvärd.

Match: Luleå - Djurgården
Spel: Under 4.5 mål
Odds: 1.92
Insats: Flat
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip