Det är sjuk oreda i båda lagen vad gäller skador osv. Det känns som det kan bli en stökig match eftersom det är så många ordinarie spelare borta samt många nya in på isen, kommer vara problem med positioner. Det kommer givetvis ställa till det i det offensiva spelet också, men känslan är att det kommer påverka defensivt ännu mer. Klickar över 4.5 mål hos Betsson till 1.86 med en flatinsats.

Som jag var inne på saknar både lagen otroligt mycket spelare. Malmö saknar bland annat båda sina ordinarie målvakter vilket givetvis är bra för överspelet.

Malmö har varit involverade i rejält målrika matcher den senaste tiden i SHL. I Malmös fyra senaste matcher har det totalt blivit 6, 8, 4 och 8 mål. Det blir mycket mål framåt men även bakåt. Även Frölunda har haft väldigt målglada matcher den senaste tiden. I sina fem senaste matcher (då räknar jag in CHL) så har man haft fyra otroligt målglada matcher. Både Frölunda och Malmö har ett bättre powerplay än vad man har boxplay så inte alls omöjligt att det rullar in någon puck i powerplay ikväll heller.

Det är två lag som helt klart vill spela offensiv hockey som möts ikväll och med alla skador som finns ikväll tror jag att det kan bli lite av en Hawaii-match där det svänger mycket åt båda håll. Dessutom är det som sagt oerhört stora frågetecken på målvaktssidorna.

Överspelet känns fint här, jobba mål!

Match: Malmö - Frölunda
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.86
Bolag: Betsson
Insats: Flat
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip