Dags för kvartsfinal två mellan Malmö och Frölunda. I den första matchen vann Malmö överraskande med 2-1 på bortais i en match som var helt sinnessjukt fylld med målchanser. Jag kommer att spela över 5.5 mål till 2.55 hos LeoVegas med en flatinsats.

Som sagt, den förra matchen var en otrolig batalj som borde ha resulterat i otroligt mycket fler mål än de som föll. Frölunda vann skotten PÅ MÅL med 38-18, med ett normalt målsnitt så borde Frölunda alltså gjort 3-4 mål. Det märktes dessutom att det var slutspel, en hel del utvisningar och en väldig fart på båda lagen. Jag är övertygad om att denna matchen kommer bli riktigt het med en hel del utvisningar som kommer bädda för mycket mål. Det är dessutom två lag som har väldigt bra powerplayspel, jag tror vi får se minst två mål i spelformen PP.

Frölunda kommer ha en rejäl revanschlusta eftersom man var det klart bättre laget i den första matchen och att man är favoriter att vinna denna kvartsfinalserie. Det var man iallafall innan den började, nu har Malmö kopplat ett grepp och Frölunda behöver verkligen vinna här. Kommer man upp i liknande nivåer som förra matchen så bör man vinna och även göra en hel del mål.

Alsenfelt gjorde en helt otrolig insats senast, något som det inte finns att han skulle kunna lyckas med igen. Jag tror vi kan få se ett riktigt målkalas i denna fight, över 5.5 mål till 2.55 känns fin. Vill man vara på den mer säkra sidan kan man spela över 4.5 mål till 1.80.

Match: Malmö - Frölunda
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.55
Insats: Flat
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip