Hej, det är dags för den sjätte och avgörande matchen i kvartsfinalserien mellan Malmö och Frölunda, det tror iallafall jag. Jag anser att oddset på Malmö är väl högt här som har matchboll på Frölunda. Spelet blir Malmö att vinna efter ordinarie tid till 2.55 hos William Hill med en flatinsats.

Som sagt, jag tror verkligen att det kan avgöras här ikväll och det är givetvis av flera anledningar. En väldigt stor anledning är såklart att Malmö har fördelen av att få spela på sin hemmais. Malmö leder med totalt 3-2 i matcher mot Frölunda efter att ha besegrat Göteborgarna på hemmais en gång samt på bortais två gånger.

Inför denna match kommer det vara en fruktansvärd press på Frölunda som känner att det verkligen BRINNER i knutarna. Ett Frölunda som inför denna kvartsfinalserie var stor favorit att vinna. Malmö tog ett tidigt grepp om kvartsfinalserien genom att besegra Frölunda på bortais med 2-1. Efter det vände Frölunda på steken omgående och gick upp till en 2-1 ledning i matcher, där och då trodde nog de flesta att Frölunda hade kontroll på denna kvartsfinalserie men Malmö har nu tagit två raka segrar och kan under torsdagen vinna kvartsfinalserien på hemmais.

Malmö har visat upp en väldigt bra defensiv mot Frölunda som gjort att dem vunnit de två senaste matcherna. På de senaste 120 minuterna ishockey så har Frölunda mäktat med att göra endast ett mål mot Malmö samtidigt som Malmö totalt har gjort sju mål på Frölunda.

Det som Malmö gjort så bra under denna kvartsfinalserie är att man varit så fruktansvärt effektiva och det vet Frölunda om. Det måste vara jobbigt att vara Frölunda och känna att det räcker med ett litet misstag så kommer kanske Malmö ta vara på det. Samtidigt har Frölunda varit otroligt ineffektiva och det är givetvis också otroligt jobbigt.

Jag tror att med matchhistoriken vi har i de senaste matcherna samt pressen på Frölunda blir för stor, det kommer göra att Malmö vinner denna match och avancerar till semifinal.

Match: Malmö - Frölunda
Spel: Malmö
Odds: 2.55
Insats: Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip