Dags för match två mellan Malmö och Växjö. I den första matchen så vann Växjö mycket rättvist, det satt dock väldigt långt inne men Växjö lyckades tillslut peta in 3-2-pucken som betydde vinst. Även ikväll håller jag Växjö som rätt klar favorit att vinna, men det är ett annat spel som lockar betydligt mer i min värld och det är överspelet. Jag spelar över 4.5 mål till 1.86 hos Nordicbet med en flatinsats.

I senaste matchen tycker jag att Växjö var det klart bättre laget och förtjänade segern. Inför denna matchen så tror jag vi kan få se en hel del mål. I den senaste matchen var det rätt mycket utvisningar och i slutet av matchen hettade det till rejält, något som jag tror kommer fortsätta i denna matchen. Jag tror alltså på ännu mer utvisningar än senast och då är det väldigt troligt att vårt överspel sitter.

Växjö och Malmö har nämligen varit ruskigt vassa i powerplay under slutspelet. Båda lagen har även i vanliga fall otroligt bra PP där Växjö är allra vassast. Senast så gjordes inget mål i PP men det kommer det bli denna gång om vi får se mycket utvisningar som jag tror är mycket möjligt.

Lagen har nu mötts fem gånger denna säsong och vid tre tillfällen så har överlinan på över 4.5 mål klarats av. Jag tror att detta är mycket möjligt även ikväll.

Match: Malmö - Växjö
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.86
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.30

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip