Minnesota Wild - Montreal Canadiens

Goalies: Dubnyk (probable) vs Price (confirmed)

Nu kommer ett sånär idiotiskt spel, utan normal logik… Men det är NHL vi pratar om och jag ska försöka motivera så gott det går angående nattens spel..

Minnesota Wild är i år ett lag att räkna med i slutspelet och man borde vara en kandidat till SC senare i vår. Laget är imponerande 25-9-5 i år och är 8-1-1 senaste 10 matcherna. På hemmais är man riktigt bra där man endast förlorat 6 matcher i år med ett record på 15-4-2. Senast slog man Anaheim Ducks i en tuff bortamatch med 2-1 där man vände 1-0 till seger 1-2 i andra perioden.

Montreal Canadiens rekade jag igår, och jag ska vara ärligt att jag hade missat infon att Price skulle vilas till nattens match. Montoya startade, och då bör man välja Habs Ö2.5 mål före ML som jag rekade till 2.01. Senare under kvällen kunde man plocka Habs ML till höga 2.30… Hur som helst blev det ett målkalas mot Jets och som tur var för oss hade Hellebuyck i Jets mål ingen vidare dag på jobbet och såg osäker ut hela matchen innan han blev utbytt efter första perioden där Habs redan hade lyckats hitta nät 3 gånger. Jets gjorde det bra men försvarsspelet svek de och Habs vann tillslut med resultatet 7-4.

Detta är dessa lags andra och sista möte den här säsongen och första mötet vann Wild borta i Montreal med 4-2. Wild brukar trivas mot Habs och bör ha bra chans till vinst här i natt också, men jag blir osäker eftersom Habs förberett inför nattens match väldigt mycket och när man vilar Price igår visar man också att detta är matchen man vill lägga fokus på. Detta är två disciplinerade lag som sällan går bort sig. Båda lagen besitter två världsmålvakter som båda har ett GAA under 2.20 mål/match med över 25 starter. Det är imponerande siffror.

Linan ligge på 5.0 mål men jag har oerhört svårt att se att det blir ett målkalas i natt. Detta trots att statistiken talar för mål. Wild har gjort över 3+ mål i 6/8 senaste matcherna man spelat samtidigt som Habs precis lyckats göra 7 mål igår natt. Dock möter man en helt annan målvakt och i annan klass.

Jag kommer spela underspelet trots den tuffa linan.

Nattens spel blir alltså


Minnesota Wild - Montreal Canadiens U5.0 mål @ 1.934 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip