Minnesota Wild - Toronto Maple Leafs

Goalies: Dubnyk (probable) vs Enroth (confirmed)

Minnesota Wild har inlett säsongen väldigt fint där man har ett record på 2-1-0. Laget har snittat 4 mål framåt på dessa 3 matcher medan man släppt in 8 mål bakåt. Detta känns inte så konstigt då Bruce Boudreau har en tendens att coacha dessa matcher. Man skickade in 6 mål bakom Kings senast man spelade i 6-3 vinsten, men jag tycker man luras lite av Wilds offensiv här då Zatkoff var sämre än en allsvensk målvakt i den matchen. Billiga målvar temat och samtidigt som han verkade ha enormt dålig reboundkontroll tillsammans med dålig positionering i mål gjorde det enkelt för Wild att hitta nät.

Toronto Maple Leafs är B2B i natt efter att man spelat en galen match mot Winnipeg Jets igår. Matchen slutade 5-4 efter OT i en spektakulär match där Leafs hade en 4-0(!) ledning efter ca halva matchen. Jets visade återigen hur starka man är och gjorde alltså en enorm comeback i trejde perioden efter att Patrik Laine haft show. Jets fullbordade vändningen i OT efter att Hutchinson räddat ett friläge från A.Matthews och just Laine svarade i andra målet direkt efter.

Jag tänker mig att Leafs bör vara tröttkörda i natt efter gårdagens hawaiimatch och dessutom bör mentaliteten vara låg efter att man tappat en 4-0 ledning. Det är viktigt för grabbarna i Leafs att ladda om för i natt möter man ett lag som är enormt snabba och farliga om laget går bort sig. Coach Babcock är rutinerad och vet om detta och jag kan inte tänka mig att han vill ge sig in i en ytterligare match med högt tempo.

Detta tillsamman med att Wilds målproduktion senast mot Kings är lite överdriver gör att jag måste spela underspelet i natt.

Dessutom har de 5 senaste och 8/10 senaste mötena mellan lagen slutat under linan 5.5 mål.

Toronto Maple Leafs - Minnesota Wild 1 : 2
Minnesota Wild - Toronto Maple Leafs 1 : 0
Toronto Maple Leafs - Minnesota Wild 1 : 2
Minnesota Wild - Toronto Maple Leafs 3 : 1
Minnesota Wild - Toronto Maple Leafs 2 : 1

Nattens spel blir alltså:

Minnesota Wild - Toronto Maple Leafs U 5.5 mål @ 1.826 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip