Serietvåan Modo ställs under onsdagen mot bottenlaget Almtuna, och här ska hemmalaget ha goda segermöjligheter.

Modo kommer nu senast från en förlust borta mot serieledande HV71 med 4-3 efter förläning, och det var starkt att få med sig poäng från matchen.
Innan dess tog man åtta raka segrar så formen är det absolut inga fel på inför matchen.
Positivt är också att man får spela hemma i Hägglunds Arena och där trivs man ypperligt då man vunnit 12/13 matcher, och med det är man ligans bästa hemmalag.

Man har en starkt trupp med spelare som Modigs, Vigneault, Woods och Aagaard för att nämna några offensivt.
Defensivt har man även starka namn som Näsen, Hasa och Bernhardt, så det finns kvalitet i samtliga lagdelar, och här bör man kunna fortsätta göra fina resultat på hemmais.

Almtuna kommer med två raka segrar mot Södertälje, ett lag som verkligen haft det tungt hittills.
Man tillhör dock botten av tabellen då man ligger på en tolfteplats, och man har bara spelat ihop 25 poäng på 24 matcher,
Laget håller dock inte någon vidare nivå även om man har kompetenta spelare i Harlestam, Hertzberg och Benker.

Man lånade nyligen ut kaptenen Emil Berglund till Djurgården och nu står det klart att han stannar där säsongen ut, ett avbräck som givetvis är riktigt tungt då han förutom kaptensrollen var en av lagets absolut bästa spelare, och här bör man få det tufft mot ligans bästa hemmalag.

Modo är urstarka på hemmaplan och då formen är bra så bör man kunna avfärda ett svagt Almtuna som blivit av med sin lagkapten, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip