Montreal Canadiens - Arizona Coyotes

Goalies: Price (probable) vs Domingue (confirmed)

Montreal har inlett den här säsongen lysande precis som jag hoppat. Som sagt håller jag Habs väldigt högt i år och tror man med Price helt skadefri kan hota en bra bit in på Stanley Cup, kanske till och med vinna? Hur som helst har ju Price varit sjukt och missat lagets första 4 matcher. Dock verkar inte inte påverkat Habs märkvärt då man har gått 2-0-1 och dvs tagit 5 poäng på de inledande 6 matcherna. I natt förväntas Price vara tillbaka även om det inte är klart än. Han har varit tillbaka i träning de två senaste dagarna och coach Therrien har sagt att Price kommer spela när om han känner sig redo, vilket jag tror han kommer vara. Och vi vet väl alla att Price är en målvakt av världsklass och han alla vi som såg World Cup vet att hans form inte borde ifrågasättas även fast han varit sjuk ett tag.

Arizona Coyotes trodde jag skulle bjuda upp till dans mot Ottawa Senators senast. Laget inledde bra där man tog ledningen. Efter det rasade man dock ihop totalt och släppte in 3 raka mål vilket gjorde att Yotes behövde chans mer. Detta öppnade upp för ytor för Sens forwards vilket de utnyttjade. Coyotes fick tillslut in 4 mål men Efter att Sens och Erik Karlsson satt 7-4 i öppen kasse kunde Sens dra hem 2 pinnar till stacken.

Coyotes offensiv har levererat såhär lågt och man har gjort 8 mål på de inledande två matcherna. Dock är känslan för mig att deras juice gått ur lite och i natt möter man ett helt annat strukturerat lag än Sens och Flyers. Habs på hemmais inne i Bell Center är ingen lätt uppgift och även fast Coyotes haft bra stats mot Habs tidigare är känslan att det blir tufft. Price eller Montoya i mål känns tryggt och jag gillar underspelet på Coyotes.

Jag plockar därför

Arizona Coyotes U2.5 mål @ 1.775 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip